Dobrze Wypieczony

Prawdziwy żytni chleb razowy na zakwasie z nasionami czarnuszki.

chleb razowy na zakwasie żytnim - środek

Tradycyjny sposób wypieku oraz zastosowanie składników najlepszej jakości przynoszą efekt w postaci wyśmienitego pieczywa o idealnym smaku i strukturze miąższu.

chleb razowy na zakwasie żytnim - wierzch

Dobrze wypieczony, tradycyjny żytni chleb razowy na naturalnym zakwasie z nasionami czarnuszki. Pieczony z najwyższej jakości ekologicznej mąki bez żadnych dodatków, bez użycia drożdży ani innych substancji przyspieszających wyrastanie pieczywa.

chleb razowy na zakwasie żytnim - bok

Specjalne, duże, okrągłe formy pozwalają upiec doskonałe pieczywo. Spód i brzegi każdego bochenka chleba obtoczone są zdrowymi otrębami żytnimi.

chleb razowy na zakwasie żytnim - krojenie kromek


Zdrowa żywność